Leder

Den belarussiske forfatter Svetlana Aleksijevitj er tidens største kronikør

Årets modtager af Sonningprisen er lige nu en af de største europæiske forfattere og en stor inspiration for alle dem, der kæmper mod ufriheden, og dem, der i litteraturen søger svar på tidens største udfordringer
Dette års modtager af Sonningprisen, Svetlana Aleksijevitj, er en engageret frihedskæmper og en unik stemme i tidens litteratur.

Dette års modtager af Sonningprisen, Svetlana Aleksijevitj, er en engageret frihedskæmper og en unik stemme i tidens litteratur.

10090 Claudio Bresciani/TT

Kultur
4. oktober 2021

Den belarussiske forfatter Svetlana Aleksijevitj har nu i mere end ti år været i gang med et stort bogprojekt om kærligheden i Rusland. I tråd med hendes øvrige bøger har hun rejst rundt i det store russiske rige og samlet på historier om kærligheden og dens evne til at overleve selv de mest desperate livsomstændigheder.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her