Lars Bjerregaard

Seneste artikler af
Lars Bjerregaard
  • Duften af Mols

    Lugtesansen går uden om vores intellektuelle filter, og derfor er det de utroligste steder en duft kan sende os hen – og de særeste erindringer den kan fremkalde
  • ’Det er ikke spor romantisk’

    Den sværmeriske drøm om at vende tilbage til naturen trives i disse tider, særligt i madkredse. Men der er ikke noget specielt sentimentalt over speciallandbruget MULD og deres tilgang til mad
  • Grønbech og identiteten

    Rasmus Grønbech er blevet rubriceret som mangt og meget, men har aldrig fået en betegnelse, han føler sig godt tilpas i. Han vil hellere lade maden tale for ham. Men kan man overhovedet eksistere som Michelin-kok i dag uden at være sovset ind i storytelling?
  • Beværtet: Stamstedet

    Jeg elsker hver en kvadratcentimeter af dit bulede indre, ligeså meget som jeg elsker din harske cowboy-kaffe og dine overfyldte, men lækre serveringer. Alt er godt i landsbyens hjerte
  • Beværtet: Italiensk opbygning

    Det italienske og det nordiske går problemfrit hånd i hånd i det, der engang var en kunstsamlers sommerhus. Kun fasanen var ramt af en mindre smutter
  • Beværtet: Tre mand frem for en råvare

    Stjernekokkene Kirk, Maarbjerg og Grønbech i fri dyst på fire udvalgte råvarer. Alt andet end meningsløst, og lad det endelig blive en vane
  • Beværtet: Bange anelser og uventet skønhed

    Bag Kongens Nytorv har hovedstaden fået en ærkepariser, der endnu ikke har fået det kulinariske op i øjenhøjde med regningen
  • Beværtet: En farlig modstander

    Et stilforvirret, lidt for hyggeligt, lidt upersonligt, lidt ufærdigt sted, som stilfærdigt føjer punkter til listen over ting, vores anmelder er villig til at slå ihjel for
  • Beværtet: Den nye forlystelsesstribe

    Gode forretter, gode vine, rigtig god stemning og betjening gør det ikke alene. Dertil er konkurrencen for hård

Sider

Mest læste
  1. Rasmus Grønbech er blevet rubriceret som mangt og meget, men har aldrig fået en betegnelse, han føler sig godt tilpas i. Han vil hellere lade maden tale for ham. Men kan man overhovedet eksistere som Michelin-kok i dag uden at være sovset ind i storytelling?
  2. Det er trygt, at der stadig er et sted, som med sikker hånd styrer uden om fussionkøkken, skum og pulver og holder tårnhøj, traditionel kvalitet
  3. Krogmodnet og økologisk hænger det bagerst i lokalet og lokker. Og vi er nemme at lokke
  4. Inspirationen og kærligheden til egnsretterne er tydelige i Allan Poulsens lyse køkken. Her er meget lidt hekseri, men til gengæld uendelige mængder godt håndværk
  5. Domo arigato. Det meste sushi i København er ikke værd at bide i, men omme bag Det Kongelige Teater gemmer sig et sted, der – mod klækkelig betaling – serverer japansk mad, når det er allerbedst
  6. Klemt inde mellem Politigården, Glyptoteket og Nykredits hovedsæde finder du et lille stykke af Italien. Tag cyklen, for du er ikke til bil, når du skal hjem – og sig det videre
  7. La Buca er en af Københavns ældste italienske familie-restauranter. Men den skuffer trods flere højdepunkter og fornem vin
  8. Det er oplagt at løfte det libanesiske køkken fra gadeplan og op på et kulinarisk inspirerende niveau. Det lykkes desværre ikke for Mikkel Shafi