Lars Bjerregaard

Seneste artikler af
Lars Bjerregaard

Sider

Mest læste
  1. Ligesom om jungledyret stikker restauranten stilmæssigt i mange retninger. Men det gør ikke så meget, når kvaliteten i serveringerne står så sikkert, som den gør
  2. Skt. Georg – ham med dragen – betyder en hel del på Sardinien og er muligvis en noget af forklaringen på det høje ambitionsniveau i et lille italiensk køkken i København
  3. Domo arigato. Det meste sushi i København er ikke værd at bide i, men omme bag Det Kongelige Teater gemmer sig et sted, der – mod klækkelig betaling – serverer japansk mad, når det er allerbedst
  4. I et hul i væggen på Vesterbro tør de lade kaos og anarki regere på plastiktallerknerne, så den ellers så udbredte, men fælt kedelige perfektion ikke får en chance
  5. En plads i Michelin-guiden og et par gedigne hit i løbet af aftenen kunne ikke forhindre, at køkkenets træfsikkerhed lå under niveau
  6. Jeg elsker hver en kvadratcentimeter af dit bulede indre, ligeså meget som jeg elsker din harske cowboy-kaffe og dine overfyldte, men lækre serveringer. Alt er godt i landsbyens hjerte
  7. Daniel Letz serverer Københavns mest prisbevidste måltid fransk kvalitetsmad
  8. Den sværmeriske drøm om at vende tilbage til naturen trives i disse tider, særligt i madkredse. Men der er ikke noget specielt sentimentalt over speciallandbruget MULD og deres tilgang til mad