Malin Schmidts blog

Sverigedemokraternas martyrium

Hanna Fahl, vært i P3s program Populär synes ikke, Sverigedemokraternas valgvideo er ok. »SD’s væmmelige reklamefilm, hvor en pensionist bliver jagtet af kvinder i burka er nok noget af det ulækreste jeg har set,« mener radioværten og konkluderer, at SD bevidst prøver at spille martyrer og har lavet en video, de fra starten vidste ikke ville blive vist. »Og hvordan fanden kunne statisterne i filmen se sig selv i spejlet bagefter? Jeg har bræksmag i munden og får stærke impulser til at emigrere.«

SD’s valgvideo har ellers ikke fyldt voldsomt meget i de svenske medier, for i folkhemmet Sverige har både politikere og medier den taktik, at Sverigedemokraterna helst skal ties ihjel. Alt for at undgå, at det indvandrerkritiske parti skal komme i Riksdagen. I stedet handler dækningen om den danske dækning. Meget meta.

Kommentarer

Det er sq da en bananrepublik:
http://www.berlingske.dk/verden/haervaerk-rammer-sverigedemokrater

Stjålne stemmesedler !!!

Det kører virkeligt hinsidan.