Malin Schmidts blog

Miljöpartiets talsmand kører da tog

Maria Wetterstrand - Miljöpartiets overordentligt populære talsmand (hun kom på plads to i popularitet efter statsminister Fredrik Reinfeldt) - har lidt bøvl med miljørigtigheden. Selvfølgelig tager hun toget, når hun skal til møder rundt omkring i landet, for eksempel da hun forleden skulle til Uppsala universitet og tale. En af hendes Säpo-vagter (som det svenske sikkerhedspoliti hedder) tog med hende, mens den anden tog bilen - alene. Det var journalisterne så oppe at ringe over, selv om de selvfølgelig også er opp at ringe, når hun en gang imellem tager bilen.  For eksempel forleden, da hun valgte at køre i en ordentlig bensinsluger, en BMW 550i. Se hende forresten i et heftigt skænderi med Centerpartiets leder Maud Olofsson, det er ret sjovt.

I øvrigt går det ret godt med Miljöpartiet blandt de unge og veluddannede - i går viste en meningsmåling, at Miljöpartiet er det største parti blandt unge under 35 i universitetsbyen Uppsala. Aftonbladets kronikør Peter Kadhammar har et bud på hvorfor.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu