Malin Schmidts blog

Moderaterna - partiet for de hippe

Moderateran har hyret fem kendte bloggere til at campaigne for sig (det skal lige siges, at blogmiljøet er så meget større i Sverige end i Danmark). De skriver på deres blogs, de står for deres events og de optræder på dem. Den ene, Katrin Zytomierska (tidligere gift med kendisforfatter-blogger-producenten Alex Schulman, nu næsten-gift med kendisfotografen Bingo Rimér) har alene over 200.000 læsere på sin blog, så det er nogle effektive ambassadører, Moderaterna har fået sig. Anna Hibbs, kendt profil i det fashionable klubmiljø omkring Stureplan i Stockholm, skriver f.eks. at hun mødte nogle folk fra Moderaterna og straks kom i bedre humør: »Hvem skulle tro, at Moderater var så hærlige typer)! ’Inga pinnar i röven där inte.’« Læs mere her.

Kommentarer

Alexander Carolinus

Malin, jag älskar dig!