Malin Schmidts blog

Reinfeldt skal give klar besked om SD

Statsminister Fredrik Reinfeldt må give klare meldinger om, hvad han gør, hvis Sverigedemokraterna kommer i Rigsdagen, mener forfatterne til bogen ’Slaget om svenskheten’ Anna-Lena Lodenius og Mats Wingborg, som netop er udkommet. Sverigedemokraterna selv peger ikke på nogen af blokkene, men - mener forfatterne - der er næsten ingen tvivl om, at SD kommer til at støtte den borgerlige blok. Jimmie Åkesson, SD’s partileder, har ikke sagt det direkte, men Stefan Olsson, SD’s særke person i Landskrona, som er den kommune, hvor partiet fik flest stemmer ved valget i 2006, har skrevet på hjemmesiden, at »hvis SD bliver tungen på vægtskålen vil det gavne den borgerlige alliance. Ikke for at alliancen sympatiserer med SD, men på grund af SD’s afsky for socialdemokraterne«. 

Kommentarer

Lad os håbe Reinfeldt har mere rygrad end AFR...