Malin Schmidts blog

To dage tilbage

Moderaterna går tilbage her to dage før valget. Afonbladet/United Minds daglige meningsmålinger har vist en tydelig trend i ugen op til, og trenden er tydelig, skriver man på Aftonbladet - at Moderaterna har mistet stemmer. i tirsdags havde partiet støtte af 29,5 procent af vælgerne, og i dag siger 25,7 procent, at de kommer til at stemme på partiet. Til gengæld er eksempelvis alliancepartneren Centerpartiet, som er i fare for at ryge ud af Riksdagen, steget, så det handler nok om støttestemmer. Det vigtigste er, at der stadig er majoritet for den borgerlige aliance, siger de hos Moderaterna.

I øvrigt fordømmer tv-værten Robert Aschberg de angreb på Sverigedemokraterna, som er sket i løbet af de seneste par uger har. Han kalder dem ’angreb på demokratiet’, hvad enten man kan lide SD eller ej. Aschbergs indlæg er det første, jeg har læst, som fordømmer angrebene på SD på denne måde.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu