Marie Sainabou Jeng

Seneste artikler af
Marie Sainabou Jeng

Sider

Mest læste
  1. Trods høj hyggefaktor kommer Københavns nye gademads-marked skidt fra start. Men det kan sagtens blive byens nye hænge ud-spot
  2. ’Hjemmelavet fra bunden og på gode råvarer’ er ikke bare salgsgas i den gamle kælderbeværtning fra 1895. Køkkenet serverer en ualmindelig god traditionel julefrokost
  3. Herrerne bag den hæderkronede Restaurant Villa Vest følger ubesværet gastronomiens hotte tendenser og kombinerer det nu med moderne vendsysselsk gæstgiveri
  4. Middag på den italienske Fabio’s Paparazzi holder til prisen, men det gør konceptet vel næppe i længden? Tag med på den forjættende jagt på restaurantrabatter med en nybegynder
  5. Godt værtskab og respekt for det hele dyr synes at være madfilosofien hos Bastard i Malmø
  6. De garvede herrer bag Rødder serverer god og ærlig mad og skønne vine til fine priser. Så pyt med, at vi bliver snydt for meningen med ’mineralsk kød’
  7. Helt uhøjtideligt fyrer det moderne londonkøkken Dock Kitchen op for kærligheden til alverdens køkkener og krydderier i smukke omgivelser ved den gamle victorianske kaj i Vestlondon