Marie Sainabou Jeng

Artikler
  • Baggrund
    18. december 2015

    Dronningen af taco

    Den mexicanske tacobod Hija de Sanchez midt i København er i sync med bølgen af nye spisesteder i hovedstaden: De lader sig inspirere af uopdagede smagsindtryk fra kontinenter langt fra de nordiske lande. Mød den tidligere noma-kok Rosio Sánchez, der laver tacos, som hele verden taler om
    Tidligere dessertkok på Noma, amerikansk-mexicanske Rosio Sanchez, åbnede i sommer sin egen tacobod ‘Hijos de Sanchez’  i TorvehallerneKBH.
  • Anmeldelse
    14. marts 2015

    Beværtet: Så’r der pindemadder.

    Baskerlandets Bilbao gemmer på store spiseoplevelser, små pintxos og en sund tilgang til kvinders ofte oversete rolle i gastronomiens fremme
  • Anmeldelse
    28. februar 2015

    Beværtet: Neighbourhood

    Økologiske pizza-kasteller. Charme, kærlighed til råvarerne og økologi overdøves af skørt påhit og larmende akustik på Neighbourhood
    Gimmick. Den tynde, nærmst eksplosive pizzakant er en nøje udtænkt gimmick. Men helt velfungerende er den ikke.
  • 31. januar 2015

    Beværtet: Simpel og blæret gør det selv-take away

    Aftensmadskoncept og kød- og grøntsagsbutikken Kost er en genial og smagfuld håndsrækning af friske og lokalt producerede råvarer til gode penge
    Vellykket. Kost er ikke det første forsøg på en fødevarebutik med et tilgængeligt aftensmadskoncept, men det er usædvanligt vellykket.
  • Anmeldelse
    27. december 2014

    Beværtet: En hel Puglisi

    Øko-restauranten Bæst ’reclaimer’ traditionelt håndværk med én halvdel italiensk varme og én halvdel nordisk minimalisme
    Kød. Bæsts charcutterikoncept kan synes simpelt, men ambitionerne er store, og egenproduktionen skal udvikles gradvist i de kommende år.
  • Anmeldelse
    29. november 2014

    Beværtet: Legesyg landmandsmiddag

    I Mielcke & Hurtigkarls eksperimentarium fortolkes og hyldes Kiselgårdens biodynamiske urter og grønt i et asiatisk smagsmiks til yndefulde retter
    Biodynamik. Grøntsagen er i centrum, Mielcke og Hurtigkarl besøger Kiselgården og går på rov i urtehaven.
  • Anmeldelse
    1. november 2014

    Beværtet: Nyklassisk frokost i det fynske

    I den gamle Sortebro Kro standses tiden af velsmag fra såvel køkkenets egnsretter som fra øltjenerens eget bryg
    Mere end stemning. Den overleverede kroromantik står ikke alene. Køkkenet sørger for en særlig oplevelse, som giver lyst til at komme igen.
  • Anmeldelse
    6. september 2014

    Beværtet: Barnemad

    Madglæden overdøves af produktglæden i Arla Food Fests sansemættende mælkekassegrønne univers, hvor festmadderne helst skal smøres med Kærgården
    Sundhedssnack. Spinatjuice til Madmodsløb i Kgs. Have, hvor børn inviteres til at prøve sanserne af, men også mærekvareinddoktrineres lige lovlig meget ved det ledsagende Arla Food Fest.
  • Anmeldelse
    16. august 2014

    Beværtet: Nordjysk oprindelse

    Havnerestauranten i Sæby serverer et på de kanter sjældent set godt udvalg af simple maritime råvarer
    Grundigt. Alt på buffeten i Frank’s Restaurant er lavet fra bunden, lige fra mayonnaisen til brødet, og det smager derefter.

Sider

  1. Anmeldelse
    21. januar 2012

    Discountitaliensk for begyndere

    Middag på den italienske Fabio’s Paparazzi holder til prisen, men det gør konceptet vel næppe i længden? Tag med på den forjættende jagt på restaurantrabatter med en nybegynder
    Restaurant Fabio’s Paparazzi er et af de mange steder, der tilbyder billige måltider via forskellige udbydere på nettet såsom sweetdeal og Early Bird. Spørgsmålet efter et besøg er så, om man kan forestille sig at komme igen – og betale fuld pris? I dette tilfælde er svaret ja!
  2. Anmeldelse
    29. september 2012

    Hotdoggens nytænker bor på Axeltorv

    Ska’ du ha’ hybenketchup, guacamole eller bladguld på hotdoggen? John’s Hotdog Deli går mod strømmen, så lad dig ikke narre af den pølsevognens Steff Houlberg-indpakning
    Uafhængig. John Michael Jensen har både plads til metervarene fra Coca Cola og Steff Houlberg – og til inspiration og gastronomiske eksperimenter af den ekstravagante og esksklusive slags. Det afgørende for ham er, at han selv bestemmer, siger han.
  3. 12. maj 2012

    Beværtet: Restaurant Villa Vest

    Herrerne bag den hæderkronede Restaurant Villa Vest følger ubesværet gastronomiens hotte tendenser og kombinerer det nu med moderne vendsysselsk gæstgiveri
    Herrerne bag den hæderkronede Restaurant Villa Vest følger ubesværet gastronomiens hotte tendenser og kombinerer det nu med moderne vendsysselsk gæstgiveri
  4. Anmeldelse
    26. november 2011

    I hippe rammer

    De garvede herrer bag Rødder serverer god og ærlig mad og skønne vine til fine priser. Så pyt med, at vi bliver snydt for meningen med ’mineralsk kød’
    Godt selskab. Rødder er et godt sted at fordrive novembers tristhed. Restauranten er ved at have tableret sig som tilbagevendende begivenhed i København.
  5. Anmeldelse
    5. april 2014

    Beværtet: Fuji Sushi

    Middelmådighed på løbebånd. Lige før Valby Bakke kører sushi, sticks og små varme retter rundt lige for næsen af dig. Et populært koncept hos børn, men en kedelig affære for voksne
    Ide. Running sushi er utvivlsomt sjovt for børn og en god måde at introducere børn til nye, ukendte spiseoplevelser. Men kvalitet, service og kulinarisk fantasi skal gevaldigt i vejret.
  6. Anmeldelse
    1. september 2012

    Beværtet: Sulten hjem fra Fisketorvet

    ’Under the Sea’ var en stor oplevelse under den københavnske madfestival. Hvis bare vi også havde fået stillet sulten, ville den have været pengene værd
    Forventning. Forventningen til ceviche er en frisk og syrlig smag, men den annoncerede æbleeddike, synes at være borte. Mandlerne, valnøddeolien og kammuslingens i forvejen fede smag, gør retten lidt for fad.
  7. Anmeldelse
    23. november 2013

    Beværtet: Til frokost i Finas vulkankøkken

    Naturtro serverer den tostjernede michelinkok Fina Puigdevall versioner af det catalanske køkken fra barndomshjemmet i pittoreske Girona
    Berømmet. Ikke kun køkkenet har fået priser og udmærkelser. Også stedets arkitektur, der giver en perfekt kontakt med den omgivende natur.
  8. Anmeldelse
    28. februar 2015

    Beværtet: Neighbourhood

    Økologiske pizza-kasteller. Charme, kærlighed til råvarerne og økologi overdøves af skørt påhit og larmende akustik på Neighbourhood
    Gimmick. Den tynde, nærmst eksplosive pizzakant er en nøje udtænkt gimmick. Men helt velfungerende er den ikke.