Marie Sainabou Jeng

Seneste artikler af
Marie Sainabou Jeng

Sider

Mest læste
  1. Oyster Trophy Week kickstarter sæsonen for danske østers med en overflod af events. Middagen ’The Origin of Oysters’ på Midtown Grill drukner dog i powerpoint og gastronomisk ligegyldighed
  2. Økologiske pizza-kasteller. Charme, kærlighed til råvarerne og økologi overdøves af skørt påhit og larmende akustik på Neighbourhood
  3. Den nordjyske hovedstad kan i Brandstrupsgade bryste sig af det høje niveau for franske gourmetklassikere
  4. Middag på den italienske Fabio’s Paparazzi holder til prisen, men det gør konceptet vel næppe i længden? Tag med på den forjættende jagt på restaurantrabatter med en nybegynder
  5. Helt uhøjtideligt fyrer det moderne londonkøkken Dock Kitchen op for kærligheden til alverdens køkkener og krydderier i smukke omgivelser ved den gamle victorianske kaj i Vestlondon
  6. Opdagelsesrejsende udi fremmede landes madkultur skal tage sig i agt for turistfælder. Ocean Restaurant på Zanizibars østkyst serverer dog en hæderlig middag med respekt for ferieøens råvarer og den historiske påvirkning udefra
  7. Smukke serveringer og perfekt matchende vin sætter superhypede Amass på favoritlisten, når det erklærede mål om at samle folk, bliver taget lidt mere seriøst
  8. Palæo laver mad til dagens stenaldermænd og -kvinder, der dyrker kroppens facade. Man skal dog være stærk i troen for at finde alle serveringer lige appetitvækkende