Marie Sainabou Jeng

Seneste artikler af
Marie Sainabou Jeng

Sider

Mest læste
  1. Middag på den italienske Fabio’s Paparazzi holder til prisen, men det gør konceptet vel næppe i længden? Tag med på den forjættende jagt på restaurantrabatter med en nybegynder
  2. De garvede herrer bag Rødder serverer god og ærlig mad og skønne vine til fine priser. Så pyt med, at vi bliver snydt for meningen med ’mineralsk kød’
  3. ’Hjemmelavet fra bunden og på gode råvarer’ er ikke bare salgsgas i den gamle kælderbeværtning fra 1895. Køkkenet serverer en ualmindelig god traditionel julefrokost
  4. De gode cocktailbarer i København lægger scene til en drikkekultur under forandring. Så drop forsættet om en hvid måned. Drik i stedet mindre og bedre
  5. Helt uhøjtideligt fyrer det moderne londonkøkken Dock Kitchen op for kærligheden til alverdens køkkener og krydderier i smukke omgivelser ved den gamle victorianske kaj i Vestlondon
  6. Herrerne bag den hæderkronede Restaurant Villa Vest følger ubesværet gastronomiens hotte tendenser og kombinerer det nu med moderne vendsysselsk gæstgiveri
  7. Ska’ du ha’ hybenketchup, guacamole eller bladguld på hotdoggen? John’s Hotdog Deli går mod strømmen, så lad dig ikke narre af den pølsevognens Steff Houlberg-indpakning
  8. Sæsonfejring for rene råvarer er blevet populært, senest med en ny festival for stenbiderrogn. Men den egentlige fejring burde være af kvabsoen