Marie Sainabou Jeng

Seneste artikler af
Marie Sainabou Jeng

Sider

Mest læste
  1. ’Hjemmelavet fra bunden og på gode råvarer’ er ikke bare salgsgas i den gamle kælderbeværtning fra 1895. Køkkenet serverer en ualmindelig god traditionel julefrokost
  2. Middag på den italienske Fabio’s Paparazzi holder til prisen, men det gør konceptet vel næppe i længden? Tag med på den forjættende jagt på restaurantrabatter med en nybegynder
  3. Den mexicanske tacobod Hija de Sanchez midt i København er i sync med bølgen af nye spisesteder i hovedstaden: De lader sig inspirere af uopdagede smagsindtryk fra kontinenter langt fra de nordiske lande. Mød den tidligere noma-kok Rosio Sánchez, der laver tacos, som hele verden taler om
  4. De garvede herrer bag Rødder serverer god og ærlig mad og skønne vine til fine priser. Så pyt med, at vi bliver snydt for meningen med ’mineralsk kød’
  5. Helt uhøjtideligt fyrer det moderne londonkøkken Dock Kitchen op for kærligheden til alverdens køkkener og krydderier i smukke omgivelser ved den gamle victorianske kaj i Vestlondon
  6. Ska’ du ha’ hybenketchup, guacamole eller bladguld på hotdoggen? John’s Hotdog Deli går mod strømmen, så lad dig ikke narre af den pølsevognens Steff Houlberg-indpakning
  7. Havnerestauranten i Sæby serverer et på de kanter sjældent set godt udvalg af simple maritime råvarer
  8. Herrerne bag den hæderkronede Restaurant Villa Vest følger ubesværet gastronomiens hotte tendenser og kombinerer det nu med moderne vendsysselsk gæstgiveri