Martin Burcharths blog

Det er bogstaveligt talt varmt i New Hampshire

Vi har her i New England indtil de sidste dage haft en iskold vinter med tonsvis af sne. Men på valgdagen vil der blive sat en varmerekord. 18 grader celsius! Det er ganske enkelt det rene vanvid. Hvis nogen af kandidaterne stadig skulle være i tvivl om de menneskeskabte klimaforandringer, har de her beviset.

Klima-aktivister har været aktive i New Hampshire. Jeg stødte ind i Cathy Corkery og Mary West fra miljøorganisationen Sierra Club på et valgmøde med Huckabee. De delte energibesparende pærer og litteratur ud. "Vi ber vælgerne om at spørge kandidaterne, hvad de vil gøre for at bekæmpe klimaopvarmningen," sagde Corkey.

Hun fortalte, at Huckabees medarbejdere har været modtagelige over for budskabet.

John McCain begynder ofte sine valgtale med klimaopvarmningen. Den danske ambassadør til Washington mindede mig om, at han jo har været på Grønland og set indlandsisen smelte.

Obama taler om en "planet i fare" - direkte taget fra Al Gore.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu