Martin Burcharths blog

Hillary og Bill tager kontrol med deres politiske skæbne

Websiden politico.com har her til aften en interessant analyse, som forudsiger, at Bill og Hillary efter det forventede nederlag i New Hampshire indtrængende vil opfordre medierne til at give dem en chance og vente med en dødsdom indtil valget i 22 stater 5. februar. De vil give ordre til lanceringen af en negativ kampagne mod Obama og forsøge at skaffe flere penge fra donorer.

Clinton-parret har ikke i sinde at slippe deres magt over det Demokratiske parti sådan uden videre. De må være i chock over Obamas spektakulære fremgang. Jeg tror ikke, at de på et følelsesmæssigt plan fatter, hvad det er der sker. Hillary mener, at hun fortjener at blive præsident. Hun har drømt og forberedt sig på det i lang tid.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu