Martin Kongstad

Martin Kongstad

Forfatter og madanmelder
Seneste artikler af
Martin Kongstad

Sider

Mest læste
  1. Som 10-årig byggede Mads Holger sig selv. Resten af livet brugte han på at bygge nye, store fortællinger. Han sagde, at enhver succesfuld mand ville blive ramt af en altødelæggende tragedie, men han insisterede altid på at få andre til at grine og skilles i godt humør
  2. Hun observerede alt på en hundrededel af et sekund, det var ikke muligt at gemme sig for hende, og ofte var hun for nobel til at fortælle, hvad hun så. Forfatter og DJ Maria Gerhardt er død, 39 år gammel
  3. Inge og Klaus Rifbjerg har sammen skrevet kogebogen 'Vores mange køkkener'. Er det i virkeligheden hans måde at sige undskyld på?
  4. Kreuzmann inviterede til mad på Skovshoved Hotel. Han havde mistet alt og ramt bunden. Men hans bundniveau er højt
  5. Halvrådden laks, crème brulée med gåselever. Pølser og paprika. Gastronomisk tur til en pragtby i knæ
  6. Til dem fra '68 Orgasmedebatten rasede i Information vinteren 1980/81, og i kølvandet på denne valgte Informations Forlag at udsende en bog om emnet anskuet fra et maskulint synspunkt...
  7. Jeg skulle tage meget fejl, om ikke en arkitekt har haft frie hænder til at indrette Ofelia, skuespilhusets gigantiske restaurant med det store magtfulde trædæk. Her er vandet, byens tårne, skibene, himlen, og alle disse komponenter har han/hun formået at sterilisere, hvilket i sig selv er en bedrift...
  8. Mennesker klædt ud som store dyr, Finn Laudrups tæmninger med hælen, den danske folkekirke, vendingen: Det er de rige, der har pengene, Piazza Madonna dei Monti, radiomontagen Eliten fra Minefeltet