Morten Frich

Morten Frich

Journalist, Information

Sider

 1. Kommentar
  13. november 2015

  Det interessante ved Dyrby-affæren er ikke, at han har knaldet udenom, men kombinationen af kontroltab og teknologi

  Forhenværende nyhedsdirektør Michael Dyrby fra TV 2 har meddelt, at sagen om hans opsigelse er uden perspektiv for andre end ham selv og hans familie. Er det nu også helt rigtigt?
  TV 2’s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, er trådt tilbage, efter at han har haft en ’kortvarig affære’, hvor der er blevet udvekslet ’kompromitterende materiale’.
 2. Baggrund
  12. august 2017

  ’No mercy, no regret, only violence’

  Fankoordinator Daniell Askholm er ansat af F.C. København til at sikre et godt forhold mellem fans og klubben og gøre vold til et tabu. Alligevel optræder han i selskab med Københavns ledende hooligan til koncerter og på stadion
  Der var voldsomme uroligheder på Brøndby Stadion sidste søndag. Flere bar masker som her på billedet. Også på instagram benytter flere profiler med tilknytning til hooliganmiljøet sig af den type maskering. 
 3. Nyhed
  9. marts 2018

  Peter Madsen viser ingen tegn på anger og medfølelse

  Torsdag afgav den drabstiltalte Peter Madsen første del af sin forklaring i retten, hvor der kom flere nye beviser frem
  ’Det eneste, der stod i vejen for, at Rumlaboratoriet kunne fortsætte, var, at jeg havde en død journalist i min ubåd’, sagde Peter Madsen, da han torsdag afgav forklaring i retten.
 4. Leder
  16. november 2017

  Straf ikke fædrene for at skabe en våbenhvile mellem banderne

  En våbenhvile er ikke en fred – den er en stilstand i en krig i en begrænset periode. I dette tilfælde i en måned
  Det gælder i ethvert radikaliseret miljø – blandt bandemedlemmer, religiøse eller politiske fanatikere – at udover målrettede efterforskninger fra politi og efterretningstjenester og visse sikkerhedstiltag er statens bedste våben civilsamfundets robusthed.
 5. Feature

  Kim Wall var journalist. Hun skulle ikke være historien

  I dag er det et år siden, den svenske journalist Kim Wall sejlede ud på den reportagetur, der skulle blive hendes sidste. Her fortæller Eva Prag om sin ven, Kim, og tabet
  I dag er det et år siden, den svenske journalist Kim Wall sejlede ud på den reportagetur, der skulle blive hendes sidste. Her fortæller Eva Prag om sin ven, Kim, og tabet
 6. Nyhed
  12. august 2017

  Fankoordinator i FCK har tæt forbindelse til ledende hooligan

  En fankoordinator, ansat af fodboldklubben F.C. København til bl.a. at forhindre vold i forbindelse med fodboldkampe, har et tæt venskab med ledende hooligan. I flere tilfælde har fankoordinatoren ’liket’ billeder af hooligans på det sociale medie Instagram.
  I søndags endte det i voldsomme uroligheder og sammenstød mellem hooligans og politiet, da FCK mødte Brøndby på Brøndby Stadion. Nu viser det sig at FCK's fankoordinator har tætte forbindelser til en af lederne bag gruppen København Hooligans.
 7. Baggrund
  24. oktober 2017

  Imens politikerne taler om hårdere straffe, sejrer samfundstjenesten

  Højesteret afsiger tirsdag klokken 12 dom i tre straffesager, som imødeses med stor spænding. Dommene ventes at sætte en retning for brugen af samfundstjeneste i sager om grov vold
  Stadig færre kriminelle bliver i dag straffet med fængsel, og flertallet straffes med samfundstjeneste. Det vurderes både til at være billigere og mere effektivt.
 8. Nyhed
  26. april 2018

  Raket Madsen ville ikke nøjes med sit eget

  Peter Madsen dræbte, mishandlede og parterede journalist Kim Wall for at skjule beviserne. Det resultat nåede Københavns Byret onsdag. Men hvordan og hvorfor?
  Peter Madsen dræbte, mishandlede og parterede journalist Kim Wall for at skjule beviserne. Det resultat nåede Københavns Byret onsdag. Men hvordan og hvorfor?