Læsetid: 1 min.

Fakta om den nye pigefilm

Moderne Tider
9. februar 2007

"Linas Kvällsbok", der er baseret på svenske Emma Hambergs dagbog og instrueret af danske Hella Joof, har netop haft premiere i Sverige. Den kommer formentlig til Danmark sommeren 2007. Filmen handler om teenagelivet i provinsbyen Vänersborg og Lina, som er kærester med seje Danne, der spiller ishockey og snuser, fordi han allerede går i gymnasiet. Men i virkeligheden er Lina forelsket i den knapt så seje, to år yngre Ivar, der bor hos sine hippieforældre og hører klassisk musik.

"Supervoksen" om de tre 1. g'ere Rebekka, Sofie og Claudia, der opfinder deres eget overgangsritual fra barne- til voksenverden, har netop vundet en Robert for bedste børne- og ungdomsfilm.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her