Læsetid: 10 min.

Kemoterapi, maraton og høje bjerge

Kræft. For halvandet års tid siden fik Helle Høstrup at vide, at hun havde lymfekræft og skulle have kemoterapi. På hospitalet så hun sig om og blev rædselsslagen over de svage og passiviserede medpatienter. Der måtte være en anden mulighed. En aktiv vej. Efter afsluttet behandling førte den Helle Høstrup over fire skyhøje bjergtinder i Nepal
20. juni 2008

Helle Høstrup var langt væk hjemmefra i november 2006. Med masser af gåpåmod i gang med at trekke rundt i nærheden af bjerget Annapurna i Nepal, da hun mærkede en knude på sin hals. Hun skænkede den ikke mange tanker. Der var så meget andet, hun var optaget af på vandringen gennem det storslåede landskab. Bekymringerne måtte vente. Og når hun havde afsluttet Nepal-turen, kunne hun se frem til et nyt, spændende projekt, som skulle føre hende til Afrika. Her skulle hun sammen med en gruppe unge, der havde haft kræft, gennemføre en såkaldt Kili-man - først en bestigelse af Kilimanjaro, derefter to dages cykeltur rundt om bjerget og endelig en afsluttende maraton.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu