Note
Læsetid: 1 min.

Læsere og ænder

Moderne Tider
28. juni 2008

Det højreorienterede schweiziske magasin Die Weltwoche, der er internationalt anerkendt for sine gode interviews, bringer i denne uge interview med den fransk-amerikanske forfatter Jonathan Littell, der fortæller om, hvorfor han hader at blive interviewet. "Den, der interesserer sig for en forfatter, fordi han elsker hans bog, fremstår for mig som en, der interesserer sig for ænder, fordi han godt kan lide foie gras," siger Littell blandt andet. En anden godbid er en artikel om Grace Mugabe, Zimbabwes Robert Mugabes hustru, hvis monstrøse privatforbrug vækker mindelser om gode gamle Imelda Marcos fra Filippinerne.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her