Læsetid: 1 min.

Cookie's Fortune

Moderne Tider
8. august 2008

Med årene blev den beske sædeskildrer Robert Altman mere lun i mælet. Som i denne komedie fra 1999, hvor vi er i den lille solfyldte Sydstatsby, Holly Springs, hvor lystfiskeri skaber hverdagens dramatik, og bluesmusik lyder fra den lokale bodega. Med mild ironi og bunden varme folder Altman et miljø og dets mennesker ud - trods det makabre emne. En sort hædersmand Willis mistænkes for mord. Heldigvis rummer Holly Springs en besindig politimand (Ned Beatty), der bemærker: "Jeg har været på fisketur med Willis," og så er alt sagt. Willis ikke kan have begået mordet, for i Holly Springs kender man sine venner. - Charles S. Dutton er vidunderlig som Willis, og Liv Tyler og Glenn Close begge fremragende.

-TV2 Film, lørdag kl. 14.10-16.05

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her