Læsetid: 1 min.

Natten før brylluppet

Natten før brylluppet
Moderne Tider
8. august 2008

Katharine Hepburn var i ét og alt en ener. Fra de mærkeligt rektangulære træk til den skærende stemme. Fra den snart arrogante, snart pigede manér til det let antændelige temperament. Fra det selvironiske vid til den stolte, stejle kvinde-selvstændighed. Det blev i nogle år for meget for det amerikanske publikum, og hun blev box office poison, gift ved billetlugerne. Men så genopfandt hun sig selv i denne nu klassiske komedie, hvor hun havde sin yndlingsinstruktør George Cukor ved sin side og to af Hollywoods stærkeste leading men over for sig: Cary Grant og James Stewart. Et society-lystspil tindrende fuld af vid og munterhed og siden genindspillet som med Grace Kelly, Frank Sinatra og Bing Crosby.

-TCM, lørdag kl. 19.10-21.00

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her