Læsetid: 1 min.

Poltergeist

Tobe Hooper huskes bedst for Motorsavsmassakren, der med sine skrækeffekter blev mere berygtet end berømt. Steven Spielber hører til Hoopers fans, må man tro. I hvert fald indledte Spielberg et samarbejde i 1982, og resultatet blev effektivt...
8. august 2008

Tobe Hooper huskes bedst for Motorsavsmassakren, der med sine skrækeffekter blev mere berygtet end berømt. Steven Spielber hører til Hoopers fans, må man tro. I hvert fald indledte Spielberg et samarbejde i 1982, og resultatet blev effektivt. Poltergeist sætter en familie truet af onde ånder i centrum for en medrivende historie. Den er mest uhyggelig, når den rammer lige lukt ned i barndommens angstforestillinger, f.eks. om det mystiske træ uden for soveværelsesvinduet, alt det uforklarlige udenfor, der kan true trygheden indendøre. Spielberg har nok selv haft en hånd med ved instruktionen og er i hvert fald både krediteret som manus-forfatter og producer.

-TCM, fredag kl. 21.00-22.55

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu