Note
Læsetid: 1 min.

Coming Home

Moderne Tider
19. september 2008

Ovenstående er den autoriserede danske titel på filmen, som DR2 af mystiske grunde kalder På vej hjem. Jane Fonda har hovedrollen som soldater-græsenken, der bliver politisk bevidstgjort gennem forholdet til en Vietnam-veteran i rullestol, spillet af Jon Voight. Det bliver til en følelsesfuld kærlighedshistorie om livsvalg og solidaritet, meget intens og overbevisende spillet af de to begavede stjerner. Bruce Dern er heller ikke ringe som Fondas patriotiske ægtemand med horn i panden. Filmen foregår i 1968, men er fra 1978. Den er instrueret af Hal Ashby, en af 1970'ernes bedste amerikanske filmskabere.

-DR2, søndag kl.16.00-18.00

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her