Læsetid: 1 min.

Dræberbiler

Moderne Tider
5. september 2008

En af Hollywoods knap så talentfulde filminstruktører, briten Paul W.S. Anderson - nej, det er ikke den samme som Paul Thomas Anderson - er aktuel med en genindspilning af Roger Cormans klassiske 1970'er-B-film, Death Race 2000. Om den nye version, der bare hedder Death Race siger Anderson, kendt for moderne 'klassikere' som Resident Evil, Soldier og Alien vs. Predator, til L.A. Times, at "jeg har altid følt, at den originale film holdt sig tilbage. Det, jeg huskede, var ideen med dræberbiler, der er udviklet til at køre hinanden ned. Men nogle af bilerne havde maskingeværer monteret på sig og brugte dem ikke på grund af budgetmæssige restriktioner. Jeg har altid tænkt på, hvad der ville ske, hvis disse biler virkelig blev sluppet løs."

Ja, jeg kan f.eks. afsløre, at anmelderne har vendt tommelfingrene nedad.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her