Note
Læsetid: 1 min.

En fugl og en fugleedderkop

Moderne Tider
31. oktober 2008
Horton og Støvfolket er den danske titel på den vellykkede, dvd-aktuelle og animerede Dr. Seuss-filmatisering, hvor Jim Carrey lægger stemme til en elefant, Horton, der redder en hel by på et støvfnug

Horton og Støvfolket er den danske titel på den vellykkede, dvd-aktuelle og animerede Dr. Seuss-filmatisering, hvor Jim Carrey lægger stemme til en elefant, Horton, der redder en hel by på et støvfnug.

Til Guardian siger den amerikanske skuespiller og komiker i den anledning: "Da jeg spiste middag med Anthony Hopkins, spurgte han mig om Ace Ventura, og jeg sagde, 'jeg prøvede på at være som en fugl. Jeg prøvede ikke på at være som et menneske.' Og han sagde, 'det var det, jeg gjorde med Hannibal. Jeg var en tarantel og en krokodille (...)' Komiske skuespillere kan blive opfattet som en lavere form, fordi vi er nødt til at placere os selv et lavere sted end det meste af publikum. Store følelser bliver af en eller anden grund betragtet som værende mere specielle. For mig er de bedste historier i verden de, som fremkalder ægte følelser, men rummer humor."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her