Læsetid: 3 min.

Øl med og uden overtro

Ateisterne har fået deres egen gudedrik - en lækker rationalistisk stout
Ateisterne har fået deres egen gudedrik - en lækker rationalistisk stout
10. oktober 2008

Vi begynder med en lille skabning, der er nået Deres mundskænk helt fra Freemantle i det fjerne Vestaustralien. Down Under har man altid forstået at bælle bajere i bøvsende doser, men den glædelige nyhed er, at vore antipoder - således kaldes personer, der bor på den diametralt modsatte side af kloden - nu også har fået sig et bryggeri, der hæver sig over den industrielle skala til fordel for raffinement. Little Creatures har tilsyneladende fået indblæst guddommelig inspiration. Bryggeriets himmerigshumlede mesterstykke Pale Ale har i al fald sværmende basunengle som logo. Det er en besnærende orangesprød, dejlig, let drikkelig og dog kompleks øl med noter af citrus og passionsfrugt, som langt mere bitter end de florale engelske pale ales - ja, næsten som en IPA, men slet ikke så stærk. Meget vellykket er den.

Frem for at påkalde sig lysengel-glans kan man jo også besværge de underjordiske magter.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu