Note
Læsetid: 1 min.

De tramper på min sjæl

Moderne Tider
31. oktober 2008
Charlie Kaufman, manuskriptforfatter bag film som Evigt solskin i et pletfrit sind og Being John Malkovich, overvejer at stoppe med at skrive

Charlie Kaufman, manuskriptforfatter bag film som Evigt solskin i et pletfrit sind og Being John Malkovich, overvejer at stoppe med at skrive. Reaktionerne på hans seneste film, det ambitiøse drama, Synecdoche, New York, som han både har skrevet og instrueret, har været blandede, og Kaufman siger til L.A. Times, at hvert kritisk ord gør ondt:

"Filmen er meget personlig, og jeg er lidt flov over overhovedet at have lavet den. Jeg sendte denne ting, der er ligesom mig, min sjæl, ud i verden, og det føles, som om den bliver trampet på. Det får mig til at føle, at jeg ikke har lyst til at gøre dette længere. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at sælge dem, men jeg har heller ikke lyst til at lave dem. Det er ikke en trussel. Det er bare mig, der prøver at finde ud af, hvad jeg nu skal lave. Jeg har et brug for et arbejde. Jeg skal til at finde ud af, hvad jeg skal gøre for at kunne betale min husleje."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her