Note
Læsetid: 1 min.

Winger vender tilbage

Moderne Tider
31. oktober 2008
Den 53-årige amerikanske skuespiller, Debra Winger, kendt fra film som Tid til kærtegn og Officer og gentleman, har holdt lav profil gennem 13 år og er nu aktuel i filmen Rachel Geting Married

"Jeg ved ikke, hvad folk snakker om, når de siger, at jeg er vendt tilbage," siger en lettere pikeret Debra Winger til Independent. Den 53-årige amerikanske skuespiller, kendt fra film som Tid til kærtegn og Officer og gentleman, har holdt lav profil gennem 13 år og er nu aktuel i en film, Rachel Getting Married, som kritikerne kan lide.

"Jeg har hele tiden arbejdet, men tydeligvis ikke i ting, der interesserede dig. Jeg har lavet teater i Boston sammen med min mand. Jeg har undervist på Havard, udgivet en bog, medvirket i et par tv-film. Jeg er blevet nomineret til en Emmy. Hvad har du lavet?"

Faktum er dog, at Winger ikke har lavet spillefilm i over 10 år.

"Det var ikke kun én ting, der fik mig til at forlade Hollywood," siger hun. "Jeg ville ud i årevis, og på det tidspunkt havde jeg arbejdet som skuespiller i næsten 20 år, og det havde at gøre med, hvordan jeg generelt havde det med livet."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her