Læsetid: 3 min.

Hvad med børnene?

Nye læsere: Læs Informeren den 26.september og den 21.november og bliv klar til, foreløbig, sidste live-sending fra børnefamiliefronten
19. december 2008

Øverst på top 10'en over de spørgsmål, jeg bliver stillet i forbindelse med at sige kønspolitik og børn i samme sætning, ligger det her: "Hva med børnene, er det ikke synd?"

Det kan da godt være, døm selv. Følgende er et lille udvalg af citater og episoder, jeg har skrevet ned gennem årene, når børnene eller deres omgivelser kommenterede eller reagerede på vores forsøg på at banke lidt kønspolitik ind i dem.

Fastelavn

Højtider er altid en pest. Eksemplet her er fra fastelavn 2007, og hysteriet havde stået på i flere uger, hvor jeg skiftede mellem moderat fysisk pres/Annemette Hommel-style og raffineret psykisk manipulation. Jeg håbede til det sidste. Det afgørende slag stod fastelavnmorgen mellem undertegnede og det fire-årige afkom. 16 måneders tumling kunne kun sige hue og vov og var med sine 90 cm en meget lidt truende modstander. Hun blev derfor hældt i et mariehøne-kostume, fik en hue på og gik rundt og gøede, one down - two to go. Ti-årig løb ud af døren som punker, og det efterlod mig i arenaen med kampberedte og morgenfriske mellemste afkom. Godt så.

"Skaaat....du kunne jo være ridder?"

"Nej"

"Robin Hood?"

"Nej!"

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu