Læsetid: 1 min.

Sådan er livet!

Moderne Tider
23. januar 2009

Jonathan Demme, instruktøren bag bl.a. Ondskabens øjne, er aktuel med familiedramaet Rachel Getting Married med Anne Hathaway på rollelisten og siger til Independent: "Jeg elsker de chancer, manuskriptet tager." "Skulle jeg sammenfatte filmen i én sætning, ville det være, 'den onde søster kommer hjem lige i tide til at ødelægge brylluppet.' Men brylluppet er ikke den katastrofe, man forventer. Det er smukt. Der sker katastrofale ting, men det er katastrofer fra hjertet, bag lukkede døre. Og til slut, hvor filmen nærmer sig forsoning, sker det ikke. For mig er det chokerende og, på sin egen facon, utroligt bevægende, fordi det får mig til at tænke, 'pis, sådan er livet, vi forsones ikke altid.' Jeg elsker den sandhed, der ligger i det. Manuskriptet gav mig mulighed for at bevæge mig væk fra det stereotype og prøve at lave en sandfærdig film om karakter."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her