Læsetid: 1 min.

Sentimentalitet er ikke klædeligt

23. januar 2009

Lone Scherfigs seneste film, den engelsksprogede An Education, der er baseret på et manuskript af den britiske forfatter Nick Hornby, har lige haft verdenspremiere på filmfestivalen i Sundance. L.A. Times' Kenneth Turan er glad for filmen, og han har talt med Scherfig.

"Både Nick og jeg er ret sky, og for os handler det om at dele humoren og kærligheden til mennesker, der er sådan, med publikum," siger den danske instruktør.

"Vi vil have folk til at forstå dem og smile ad øjeblikke, som skal ses på en kærlig facon. Jeg undgår ting, der er for prætentiøse, for sukkersøde. Sentimentalitet er aldrig klædeligt. Publikum vil føle, at filmen ser dem snarere end omvendt. De vil føle sig forstået af filmen."

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu