Læsetid: 1 min.

At skyde bjørnen

Moderne Tider
23. januar 2009

Defiance, Edward Zwicks nye film, hvor Iben Hjejle har en mindre rolle, handler om polsk-jødiske frihedskæmpere under Anden Verdenskrig og var en svær film at finansiere, fortæller instruktøren til Washington Post.

"Der var altid gode grunde til ikke lave filmen i Hollywood," siger Zwick. "Man ved aldrig, om det er de rigtige grunde. Det, vi gjorde, var at tage til Europa, og vi solgte filmen land for land, Frankrig, Tyskland, Spanien. Og det finansierede filmens budget på 30 millioner dollars."

"Vi tog så tilbage til USA med den finansierede film og lavede en distributionsaftale med Paramount Vantage. Således skød vi bjørnen og solgte skindet."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her