Læsetid: 3 min.

Sunshine om natten

For Caroline Wozniacki er eventyret kun lige begyndt. Om alt går vel ligger der masser af oplevelser og venter på den sportsinteresserede seer i de kommende år
Sunshine. Tabte Caroline Wozniacki end finalen, vandt hun en anden sejr: publikums hjerter. I de amerikanske medier bliver hun omtalt som Sunshine.

Sunshine. Tabte Caroline Wozniacki end finalen, vandt hun en anden sejr: publikums hjerter. I de amerikanske medier bliver hun omtalt som Sunshine.

David Gray

18. september 2009

Sad du også oppe natten til mandag og så Caroline Wozniackis kamp mod Kim Clijsters? Jeg gjorde. Det kræver sin mand at holde sig vågen hele natten, men belønningen udeblev ikke. Det blev en yderst seværdig forestilling med mange og lange dueller fra baglinje til baglinje, krydret med overraskende løb og stopbolde. De to spillere drev hinanden fra side til side. En tenniskamp er en maskine, der kører.

En gang imellem møder man mennesker, der overhovedet ikke interesserer sig for sport, hvad enten det er den lille runde tennisbold, der spilles med, eller de noget større håndbolde og fodbolde. Værst for dem selv. De går glip af en masse spænding, som kommer lige ind til os i vore stuer.

I øvrigt er det aldrig for sent at begynde at interessere sig for sport på tv. Således er min bror og hans kone blevet fuldstændig bidt af speedway, som ellers er verdens mest uskønne sport at se på. De sidder gerne oppe til efter midnat for at se på løbene. »Hvorfor?« spørger jeg dem. »Det er sådan nogle morsomme kommentarer,« siger de. Nå ja, det er selvfølgelig også en indfaldsvinkel. Af lignende årsag ser de boksning, vel at mærke, når det er Kurt Thyboe, der kommenterer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu