Læsetid: 4 min.

De svage giver, de gode får og de bedste tager

Takket være Caroline Wozniacki lægger Danmark for første gang nogensinde grund til en professionel WTA-tennisturnering i denne uge. Wozniacki selv arbejdere videre for at blive verdens bedste tennisspiller - en af dem, der ikke bare får, men tager, hvad de vil have
Foræret. Caroline Wozniacki tager som regel et sted mellem en tredjedel og halvdelen af sine point selv. Resten får hun. Eller det vil sige, hun knokler en vis legemsdel ud af bukserne for at holde bolden i spil.

Foræret. Caroline Wozniacki tager som regel et sted mellem en tredjedel og halvdelen af sine point selv. Resten får hun. Eller det vil sige, hun knokler en vis legemsdel ud af bukserne for at holde bolden i spil.

Keld Navntoft

7. august 2010

I tennis er der grundlæggende to måder at vinde et point på. Man kan enten tage det, eller man kan få det; man kan enten slå et slag, som modstanderen ikke kan få tilbage, eller man kan vente på, at modstanderen begår en fejl af egen drift.

Caroline Wozniacki tager som regel et sted mellem en tredjedel og halvdelen af sine point selv. Resten får hun. Eller det vil sige, hun knokler en vis legemsdel ud af bukserne for at holde bolden i spil, så 'får' er komplet misvisende, men i det øjeblik modstanderen tilsyneladende uden anledning slår bolden i nettet eller ud, ligner det en gave.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu