Læsetid: 3 min.

Godt grønt til alle

København har fået flere muligheder for gode grøntsager af høj kvalitet
12. februar 2011

Det seneste år er der sket noget godt for københavnerne, efter et par rigtigt fine initiativer har gjort det muligt i dagligdagen at få bedre kvalitet af lokalt producerede grøntsager i sæson. En stor del af grøntsagerne er økologiske eller biodynamiske, men vigtigst er, at de har høj smagsmæssig kvalitet. Og så er det grøntsager og frugter direkte fra avleren og fra mulden.

Din Baghave er en gourmetgrønthandler, der sidste sommer satte en bod op på Østerbro i København udelukkende med lokalt dyrkede grøntsager og frugt. Det var et festfyrværkeri af friskhøstede jordbær, hvide og grønne asparges fra Lammefjorden, bunker af krydderurter, friskhøstede chilier, solbær, salater og hen over efteråret blommer, små sommerpærer, 5-6 sorter kartofler, bl.a. de lækre æggeblomme, spæde rodfrugter, et væld af vilde svampe og frisk havtorn for ikke at glemme friske svenske trøfler fra Gotland. Jeg kan ikke få armene ned - det har været meget dejligt at opleve. Mange andre har haft det på samme måde, og Din Baghave har haft succes fra første dag og har lige åbent en rigtig butik på Frederiksberg.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu