Læsetid: 4 min.

Villy Søvndal

Ligesom DFs Kristian Thulesen Dahl fremhæver SFs formand, Villy Søvndal, den tidligere ANC-leder Nelson Mandela som politisk forbillede. Og så holder han af at lytte til Pink Floyd og Johnny Madsen og kunne ikke drømme om at sparke nedad
Villy Søvndal. Ole Sohn bliver en fremragende minister, siger Villy Søvndal, der ikke har nogen livret, men rigtig godt kan lide italiensk mad, lammekølle og fisk.

Villy Søvndal. Ole Sohn bliver en fremragende minister, siger Villy Søvndal, der ikke har nogen livret, men rigtig godt kan lide italiensk mad, lammekølle og fisk.

5. februar 2011

Mener du, at Ole Sohn, i lyset af sin fortid som DKP-formand, er værdig til at blive minister i en S-SF-regering?

>Ja, Ole bliver en fremragende minister. Han har i den grad lagt afstand til kommunismens forbrydelser ikke alene ved at tilslutte sig SF, som jo netop blev stiftet i et voldsomt opgør med Sovjetkommunismen, men også gennem sit omfattende forfatterskab om Stalins og sovjetregimets forbrydelser og overgreb på mennesker.

Ole har stillet op til valg for SF i adskillige år, så vælgerne har taget stilling til Ole.

Har du ligesom alle os andre bondedrenge passet køer som knægt og var du god til det?

Ja til begge dele.

Hvem er dine politiske forbilleder?

Hvis jeg skal vælge en ude fra den store verden, så bliver det den tidligere ANC-leder og præsident Nelson Mandela, som trods tortur, forfølgelse og årelange fængselsophold bevarede menneskeligheden og værdigheden og samtidig havde det fantastiske overskud, der skulle til for at række hånden ud til sine bødler og stille sig i spidsen for den nødvendige forsoning efter det brutale apartheidstyre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

? til Villy Søvndal:
Vi mangler hænder, når de store årgange fra krigens tid mister pusten, og så skal de aktive arbejde noget mere. Men, der er en masse mennesker med en sundere hudfarve, der gerne vil give et nap med, som vi kunne invitere, ik'?

»Og så holder han af at lytte til Pink Floyd og Johnny Madsen og kunne ikke drømme om at sparke nedad«

… undtagen altså lige når det gælder de mennesker, der er placeret allernederst i vores samfundspyramide, nemlig indvandrerne.

I de seneste år har den måbende offentlighed været vidne til en sand perlerække af ”bramfrie” udtalelser fra Villy Søvndal om indvandrerne. Udtalelser der lige så godt kunne være fremsat af Pia Kjærsgaard eller de sorte præster fra det danske parti.

At påstå at Villy Søvndal ikke sparker nedad er simpelthen ren nonsens.