Læsetid: 4 min.

Hellere reality-klovn end mandlig luder

Marc Ciano Marra sprang fra det projekt, som han beskriver som 'kaotisk og rodet'. Han var bange for at blive husket som den mandlige luder fra Go'aften Danmark, så hellere reality-klovn, siger han
16. april 2011

Mark Ciano Marra er for tiden med i reality-programmet For Lækker til Love. Men han spiller kun delvist sig selv. Han var nemlig en del af det kuldsejlede mediekritiske projekt, som de to journaliststuderende, Kristoffer Eriksen og Nicolai Achton, står bag:

»Projektet lød fedt, og derfor sagde jeg ja til at være med. På et tidspunkt blev det bare for rodet og uoverskueligt,« siger Ciano.

Planen er, at Ciano skal køres i stilling som popsanger og realitystjerne og dernæst være case i en lang række seriøse tv-programmer og artikler, hvor han fortæller løgnehistorier. Det er tænkt som en kritik af den overfladiske realityverden, hvor folk er kendt uden at have talent. Siden er det tanken, at projektet skal udstille mediernes manglende kildekritik. Den første del af planen forløber fint. Der bliver lavet en musikvideo, Ciano tager på turne på provinsdiskotekerne sammen med Sidney Lee, og han kommer med i Dagens Mand på TV2 og For Lækker til Love på TV3. Karrieren som falsk sanger og realitystjerne er Ciano helt med på:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu