Læsetid: 5 min.

Læserne spørger: Lone Hørslev

Lone Hørslev besvarer læsernes spørgsmål
16. april 2011

Kunne du overveje at flytte til Fanø igen?

Ja, helt sikkert. Jeg elskede at bo på Fanø. Jeg elskede naturen og menneskene, der bor der, stilheden (især om vinteren) og mine løbeture langs stranden. Indimellem kan jeg godt gå og drømme om at flytte ind i et lille skipperhus igen, når jeg bliver en gammel dame, og børnene er flyttet hjemmefra. Ja, det kunne jeg godt tænke mig.

Har du selv været meget på camping?

Ja, jeg vil ikke kalde det meget. Men de sidste to år har jeg da været på camping med mine børn. I Silkeborg. Det er en fantastisk form for ferie for børn, de elsker det. Hoppepude, grillpølser og masser af legekammerater. Jeg fik endda lokket min kæreste med til det i sommer. Men da lejrchefen spurgte os, om de måtte fotografere os i vores campingvogn til Dansk Camping Unions katalog, takkede vi dog nej. Måske var det en fejl.

Under alle omstændigheder har jeg brugt den lille scene i min nye bog.

Føler du dig excentrisk, og ville du selv kalde dig excentriker?

Så absolut nej.

Trænger vi ikke til en ny regering?

Er det ikke det, man kalder et ledende spørgsmål?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer