Læsetid: 1 min.

MoTI

2. april 2011

Holger

Siden lille Holger blev væk og fundet igen, har medierne stået i kø for at finde deres egen vinkel på, hvorfor det blev så stor en historie. Nogle har talt om nærhedsprincip, andre om en flugt fra de frygtelige historier fra Libyen og Japan. Vi er ikke meget for nemme løsninger her på redaktionen og har haft svært ved at bestemme os, men nu da det ikke længere er en nyhed, har vi altså langt om længe gennemskuet, hvad det var, der ramte os. Det minder os nemlig om 00'ernes forsvundne venstreorienterede. Han stak af, fordi han fik sin jakke tvunget omvendt på, sagde medierne, men da han endelig blev fundet viste det sig, at det slet ikke var derfor, og at det faktisk var den tyngende spændetrøje, der gjorde, at han overhovedet havde overlevet. I øvrigt kunne man have fundet ham på en halv time, hvis der ikke var så mange frivillige, der gik i vejen. Den kan man godt lige tænke lidt over. lla

Bøssebold

»International topfodbolds eneste bøsse,« hed historien, som The Guardian har lavet, og Information bragte i går. Den engelske avis har endog været i Sverige og talt med manden. Midt i anden spalte står der så, at Hysén spiller »på et beskedent fjerdedivisionshold.« International topfodbold må siges at være et vidt begreb, og ser man bort fra det overraskende i, at man må helt ned i røven (!) af den svenske fjerde division for at finde en bøsse i europæisk fodbold, er det mest imponerende vel, at The Guardian er taget helt til Göteborg for at interviewe manden. Nu siger rygtet, at svenskeren er blevet stor i England. Hypen fortsætter, og snart skal han i engelsk tv. Det skal blive spændende at se, hvordan pressen derovre og Information fremover dækker den fjerdebedste svenske fodboldrække. ville

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu