Læsetid: 5 min.

Dronning Meeka er tilbage igen-igen

Mandag begynder årets Wimbledon-turnering, hvor altid opsigtsvækkende Serena Williams skal vise, om hun nok en gang kan vende tilbage til tennistoppen og sætte skabet på plads
Mandag begynder årets Wimbledon-turnering, hvor altid opsigtsvækkende Serena Williams skal vise, om hun nok en gang kan vende tilbage til tennistoppen og sætte skabet på plads
18. juni 2011

For 10 år siden spillede Serena Williams en ubehagelig tenniskamp i Californien. Det var finalen i den store Indian Wells-turnering, og med flettet hår, pink træningstrøje og en buket blomster i hånden trådte 19-årige Williams, 'Meeka' blandt venner, spændt ud på banen. Det skulle vise sig, at hun ikke var blandt venner. Williams blev mødt af en massiv pibekoncert. Flere tusinde publikummer buh'ede ad hende, rejste sig op og råbte de mest hæslige ting, og det blev kun værre, da hendes storesøster og far ankom til stadion.

»Go back to Compton, nigger!« lød det blandt andet fra den arrige folkemængde, bestående af hovedsageligt hvide, midaldrende, country club-lignende tilskuere, der piftede, pegede og grinede af Venus og Richard Williams, mens de gik ned ad trapperne til spillerboksen.

To dage tidligere skulle Venus og Serena Williams have spillet mod hinanden i semifinalen. Kampen blev aldrig til noget, fordi Venus Williams kort før kampstart trak sig med en knæskade. Publikum blev rasende, råbte op om aftalt spil og besluttede sig for at lade vreden gå ud over familien Williams under finalen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu