Læsetid: 1 min.

MoTI

27. august 2011

Socialkasse Børsen

Der er håb for alle de blå spindoktorer, som mister deres job, hvis de borgerlige mister magten. Det ville også være forfærdeligt, hvis de stakkels mennesker, som er vant til lønninger på op imod en million kroner om året, skulle gøre alt det, de borgerlige har krævet af de ledige: stå skoleret, søge to job om ugen, dokumentere sundhed og velvilje og deltage i ligegyldige beskæftigelseskurser. Noget tyder heldigvis på, at det ikke går så socialrealistisk galt for dem. Det flinke dagblad med de flinke firmakunder Børsen har nemlig indledt en beskæftigelsesindsats for ledige spindoktorer. Først ansatte de den tidligere borgerlige spindoktor Christopher Arzrouni. Og i denne uge præsenterede de Lars Løkke Rasmussens forhenværende spindoktor Søs Marie Serup som politisk kommentator. Det er dejligt at se den slags sammenhold i en kold tid. rl

Breaking!

»Fire millioner danskere afgør valgets udfald,« skriver Politiken. »Thorning kan blive første kvindelige statsminister,« konstaterer B.T. »Jeg tror, Løkke kan vinde,« analyserer Ekstra Bladets kommentator Hans Engell. »Der er lagt op til ekstrem hård og spændende valgkamp,« lyder det fra Berlingskes kommentator, Thomas Larsen. Her på redaktionen er vi blevet nyhedsjunkies, efter Lars Løkke Rasmussen udskrev valg i går. Adrenalinet pumper, vi kan simpelthen ikke få nok, når historien om ungdomsorganisationernes kamp om de bedste lygtepæle til deres valgplakater på Dronning Louises bro bliver opdateret. Bare det var os, der lavede breaking. Det lyder så skægt. mal

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu