Læsetid: 7 min.

Med attituden til forskel

Der er ingen tvivl om, at Caroline Wozniacki ligger nummer et på verdensranglisten, men der er tvivl om, hvad hun kan stille op mod de største rivaler på den største scene. Svaret kan være på vej – US Open nærmer sig sin afgørelse
Verdensetteren. Caroline Wozniacki gik videre til kvartfinalen ved US Open for tredje år i træk efter mandagens sejr over Svetlana Kuznetsova.

Verdensetteren. Caroline Wozniacki gik videre til kvartfinalen ved US Open for tredje år i træk efter mandagens sejr over Svetlana Kuznetsova.

Emmanuel Dunand

10. september 2011

Der er ikke noget som gentagelser til at registrere forskelle. På torsdag vil det vise sig, om rød blok har bedre fat i de danske vælgere, end de havde ved sidste valg. Nytårsaften vil det vise sig, om raketterne er større end året før. Og i mandags viste det sig, at Caroline Wozniacki er en anden tennisspiller, end hun var i 2009.

Nøjagtig som for to år siden trådte hun ind på Arthur Ashe Stadium et kvarters tid over syv om aftenen for at spille ottendedelsfinale ved US Open. Og nøjagtig som for to år siden var modstanderen Svetlana Kuznetsova.

Dengang var russeren favorit. Hun ankom til New York med en grand slam-sejr fra Paris i bagagen. Wozniacki havde endnu aldrig klaret sig forbi ottendedelsfinalen i så stor en turnering. Vinderne fløj forbi danskeren, der krumbøjet knoklede rundt langt nede bag baglinjen. Første sæt var forbi på under en halv time, 6-2, men faktisk er det ikke resultaterne fra de to kampe, der fra forreste tilskuerrække springer i øjnene, som den afgørende forskel.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu