Læsetid: 5 min.

Et liv er forbi: Et liv i kald og stand

Kirken og præstegården var de to vigtigste bygninger i Kirsten Neergaard Jensens liv. Her skabte hun den familie, hun selv mistede tidligt
Kirken og præstegården var de to vigtigste bygninger i Kirsten Neergaard Jensens liv. Her skabte hun den familie, hun selv mistede tidligt
24. september 2011

Alt var klar, da Kirsten Neergaard Jensen skulle herfra. På trods af sin alder på 88 år og en svækkende lymfekræft, havde Kirsten Neergaard Jensen bestemt, hvor, hvordan og med hvilke salmer, hun skulle synges fra jorden til himlen. Som det var så typisk for hende, var alt sirligt gennemtænkt og beskrevet helt ned i detaljen. Hun skulle ikke have en tale, men prædikes over. Der skulle ikke blomster på kisten, men i stedet gives penge til Det Danske Bibelselskab eller Danmission. Hun havde ønsket, at hendes børn fem skulle synge flerstemmigt ved kisten, sådan som de så ofte havde gjort det, når der var fest i familien. Og sådan blev det - selv om en klump i halsen måske lige skulle synkes! Selv mente Kirsten Neergaard Jensen, at begravelsen skulle være en festdag, hvor hendes børn og svigerbørn, de 16 børnebørn, deres ægtefæller og de fire oldebørn skulle tænke på, hvor dejligt de alle havde haft det sammen. Derfor havde hun også ønsket, at mindesamværet skulle være på Munkebjerg Hotel i festlige rammer og med en smuk udsigt over Vejle Fjord. Og sådan blev det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer