Læsetid: 1 min.

MoTI

Moderne Tider
8. oktober 2011

Løftebrud!

Vi har haft en længere snak om det her i spalten og må blankt indrømme: Vi har ikke fattet en brik af logikken. Men det holder os ikke tilbage. Vi værner — det bedste, vi har lært — om vores kvalme over den til enhver tid siddende regering. Når den nyslåede opposition råber løftebrud! fordi S og SF ikke gennemfører alle deres planer, så kan oppositionen ikke noget, vi ikke også kan: Løftebrud! skriger vi, Løftebrud! Og vi tilføjer uden vaklen: Det er virkelig for galt! Og vi gider ikke høre på alle de der teknisk-akademiske undskyldninger, som almindelige mennesker ikke interesserer sig for, om at de to partier kun har fået 60 mandater at spille med. Hvad rager det os? Det kunne de have tænkt på, inden de kom med alle deres løfter. Hundehoveder, hængerøve, lusede amatører, socialdemokrater!

I egen rede

Åh, hvor vi elsker det helt nye politiske trick at lade den indre svinehund gå amok på Facebook. Derfor nød vi vi selvfølgelig også SF's Pernille Vigsø Bagge, der lavede en vaskeægte Ditte Okman/Søren Pind, da hun i ugen blev forbigået som minister. »Den nye regering er et FLOP, ikke mindst for mig. Og det får konsekvenser,« truede hun på sin Facbook-profil og sluttede sin svada med »Tror måske ikke jeg er SF'er dagen ud ...«. Sidst på dagen fik hun så posten som politisk ordfører som trøstebolche, og så hun god igen. Nu var det så »rent mediespin« og typisk medier at interessere sig for noget så uinteressant som Vigsø Bagges Facbook-profil. Det eneste, vi kan svare på det er, at vi glæder os til at følge SF's nye politiske ordfører. Især på Facebook. mal

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Synes egentlig ikke, dette blegnæbbede forsøg på at efterligne Ekstrabladets side 2 rigtigt har noget at gøre i Information.

Måske Pernille skulle skære ned på forbruget af kulsyreholdige drikke.