Læsetid: 3 min.

SPISDrik

Et par unge fyre vil vise verden, at grød er lækkert og kan spises døgnet rundt. Det handler blandt andet om tilbehør
8. oktober 2011

Grøddrengene fra stenbroen

Verdens måske første grød-bar er lige åbnet i Jægersborggade i København, og jeg fik lyst til at til at blive klogere på, hvordan man laver lækker grød.

Jeg sendte dem en mail, om der var hjælp at hente til ugens klumme. Efter få timer svarede de, at de kun har tid til kundebetjening, men ville hjælpe mig via deres pressechef! Og med de ord 'grød' og 'pressechef' tog jeg forbi for at smage en god og mættende portion til 35 kr.

I en pressemddelelse siger folkene bag det nye café/delikatesse take-away, Lasse Skjønning Andersen og Martin Daniali: »Vi har tænkt os at vise danskerne, at grød kan være rigtig lækkert.« Menukortet består udelukkende af forskellige former for økologisk morgengrød og madgrød. Grød kan spises døgnet rundt og sagtens til mellemmåltid. »Grøden vil blive lavet med sæsonorienterede råvarer, så menukortet skifter løbende. Gæsterne kan blandt andet se frem til morgengrød med hjemmelavet havtorn/gulerodskompot med ristede hasselnødder, 2-kornsgrød lavet på gulerod, æbler og ingefær toppet med hørfrø, svampe-persille-risotto og æblegrød med fløde,« skrive de.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

mariann offersen

Desuden er det bæredygtig mad!

Et godt råd: Væn jeres børn til at spise grød fra de er små og fortsæt hele barndommen. De vil altid kunne lide' det, - det er næsten umuligt at introducere grødkonceptet til uvante (find selv på andre tillægsord) teenagere.