Læsetid: 1 min.

MoTI

19. november 2011

Godt løftebrud

En af den nostalgiske redaktions favoritpolitikere er den radikale Marianne Jelved. Vi er vilde med hende, selv om vi bedre kunne lide hende, før hun holdt op med at ryge. Vi kan nu notere et decideret løftebrud fra Jelveds side: Inden valget sagde hun i Moderne Tider, at hun ikke ville være med til at genforhandle aftalen om Nordsøolien, fordi »vi holder de aftaler, vi indgår«.

Nu har de radikale brudt løftet og åbnet for et eftersyn af aftalen. Det vil vi bare sige her på redaktionen: Det er et mesterligt løftebrud. Flere af den slags brud med dumme, dårlige og urimelige løfter. Det er vores undergrund. rl

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu