Læsetid: 1 min.

MoTI

19. november 2011

Godt løftebrud

En af den nostalgiske redaktions favoritpolitikere er den radikale Marianne Jelved. Vi er vilde med hende, selv om vi bedre kunne lide hende, før hun holdt op med at ryge. Vi kan nu notere et decideret løftebrud fra Jelveds side: Inden valget sagde hun i Moderne Tider, at hun ikke ville være med til at genforhandle aftalen om Nordsøolien, fordi »vi holder de aftaler, vi indgår«.

Nu har de radikale brudt løftet og åbnet for et eftersyn af aftalen. Det vil vi bare sige her på redaktionen: Det er et mesterligt løftebrud. Flere af den slags brud med dumme, dårlige og urimelige løfter. Det er vores undergrund. rl

Mod nye højder

Vi er tæt på nu. Den fallerede tennisspiller Frederik Fetterlein, som vi ved årsskiftet spåede et gigantisk comeback i 2011, får snart det gennembrud, vi har ventet på siden lavpunktet og YouTube-reklamerne for sexpillen Vievax og hans gæld på 5.786.000 kroner. For selv om han nu udgiver sin selvbiografi, der af Informations anmelder bliver kaldt »en bedrøvelig læseoplevelse«, og der på forsiden er et foto af ham, hvor han ser ud, som om han næsten ikke selv kan fatte, hvor dårligt livet har behandlet ham — selv om hans far ikke har villet tale med ham siden udgivelsen, fordi Fetterlein i bogen kalder ham alkoholiker, og selv om han bor i skiftende lejligheder, der ikke er hans egne — så holder vi fast i troen. Fetterleins næste store bølge kommer senest, når samtalerne mellem ham og hans psykolog bliver vist på tv i forbindelse med et nyt show, Fetterlein medvirker i. Psykologsamtaler for åben skærm er det helt nye i 2011. Fetterlein — vi vidste det. mal

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu