Læsetid: 13 min.

Sex og følelser på væggen

De går klædt som unge kvinder i Vesten, men skal leve op til forældrenes anderledes forventninger i Mellemøsten. Vi har mødt dem
De går klædt som unge kvinder i Vesten, men skal leve op til forældrenes anderledes forventninger i Mellemøsten. Vi har mødt dem
14. januar 2012

BEIRUT — En rank kvinde kommer gående med en æske cupcakes. Hun kaster hovedet tilbage i en høj latter rettet mod sin veninde, og det lange L’oréal-hår bølger. Veninden griner tilbage og klikker hen over pladsen i knæhøje læderstøvler trukket udover et par tætsiddende sorte leggins med sølvfarvet lynlås fra lænden og ned til midt på numsen.

Det er ikke en scene i et afsnit af Sex and the City.Det er et almindeligt øjebliksbillede en tilfældig eftermiddag på American University of Beirut, Libanons progressive universitet og frisindede helle for mange af landets rigmandsbørn.

Her bliver det hurtig klart, at en shoppingtur til Dubai hører sig til, at livet skal bruges til at feste, danse og være shitfaced(fuld, red.), at en Gucci-taske til 950 dollar ikke nødvendigvis er i en prisklasse, hvor den er værd at prale med, og at det kun er underklassen, der kører i taxa. I Libanon har man egen bil. Betalt af daddy.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer