Læsetid: 5 min.

Læserne spørger: Bitterfissen Bethany

»Jeg er saftsusemig ikke debattør. Jeg er blogger og røvligeglad med andres meninger. Og jeg kværulerer bestemt heller ikke, men forklarer blot, at jeg har ret. Der er stor forskel ...«
25. februar 2012

Er du en mand?

Nej. Det kan jeg ved den søde grød love jer, jeg ikke er. Dog forstår jeg godt, hvis I efterhånden tvivler. Det gør jeg også selv indimellem. Både en børnelæge og en psykiater har jo vovet påstanden. Og sådan nogle ved jo, hvad de taler om. Andre grødhoveder mener desuden, at kvinder aldrig ville sige ’Fernet’ om Fernet Branca og ej heller tage ord som kusse, fisse og pik i deres mund på regelmæssig basis. Det er egentlig underligt. Hvor er de mennesker vokset op? I et kloster?

Før min strålende karriere som blogger, havde jeg aldrig et sekund overvejet, at der er ting, kvinder bare ikke gør, men så forvildede jeg mig ind i Liberalistkussernes verden, og dér er der meget, kvinder ikke gør. De mener ikke noget, tænker ikke, og har de et underliv, dufter det af roser og skal udelukkende bruges i forbindelse med lønforhøjelser. Så som sagt: Jeg forstår jeres tvivl. Jeg skal dog bare tage et kig i bomuldstrussen. Så er jeg ej mere i vildrede. For syv sytten, Bermudaen er ikke sådan at overse.

Hvem er den sjoveste person at svine til?

Jeg ser det ikke som sjov, når jeg prædiker. Jeg ser det som en pligt. Nogen er nødt til at sige sandheden, og den kappe har jeg så taget på mig. Bethany er god på den måde. Og gør det i øvrigt uovertruffent. Men er jeg en sjælden gang i et ondsindet lune, kaster jeg mig gerne i grams med gamle kællinger som eksempelvis Vibeke Manniche. Edderspændt rasende bliver de. Så sikkert som amen i kirken.

Hvorfor er du bitter?

Bitter og bitter. Folk er jo idioter, så det er sgu da klart, jeg oparbejder mavesur galde i overflod.

Har du et crush på Anne Sophia Hermansen?

Nej. Flot, flot kvinde, men nej. Bethany er nede med tissemænd og intelligens. Jeg tror dog, hun har et på mig. Det skal dog ikke lægges hende til last. Sådan virker jeg på de fleste, og hun har vist nok at kæmpe med i forvejen.

Hvem er den lækreste blogger i Danmark?

Må jeg kun nævne én? Den unge Joey Moe er jo helvedes meget kræs for Bethanys bermuda. Men der er da andre, jeg i ny og næ forlyster mig til. Jeg er dog glad for, at I ikke spurgte, hvem der var den bedste blogger. Se, det ville ha’ været et tricky spørgsmål, eftersom hele Blogstilstanden er urimeligt sølle.

Hvad vil du nu, hvor du ikke anonymt kan svine folk til?

Det spørgsmål forstår jeg ikke. Det går jo storartet! Og skål på det!

Hvem er dit blog-idol?

Bethany har fandme da ingen idoler. Bethany er idolet. Kors altså for et spørgsmål. Man spurgte da heller ikke Gandhi: »Hvem er sådan lidt sejere (og mere sulten) end dig?«

Hvad har du imod madbloggere?

Jeg har intet imod madbloggere generelt. Jeg mener dog, det må være en spiseforstyrret forsamling, for ellers kan man da saftsusemig ikke gå så højt op i ædelse. Og så tænker jeg naturligvis mit, når jeg ser en matrone på 100+ kilo bage kager, så det står ud af ørerne på hende. Hun burde måske begynde at eksperimentere lidt med nogle salater.

Er der noget, en bitterfisse er glad for?

Denne bitterfisse er ekstremt glad for de penisvedhængte (ja ja, man må vel moderere sit sprog her i Information. I er trods alt lidt til en snerpet side), Fernet Branca, Bastogne og Gåsebryst. Der er intet som en god flødekage oven på et turbulent ridt.

Det bliver mellem os og læserne: Hvem er du?

Det er da utroligt!!! Jeg er bare Bethany. Det burde I imbecile paphoveder sgu da snart ha’ fået ind i amøbehjernerne.

Bethanys største fuldtræffer? Og hendes værste forbier?

Indlægget om Anne Sophia Hermansen må jo have ramt plet. Helt ind i det indgroede kønshår. Ellers kan jeg i hvert fald ikke forstå, hvorfor damen gik helt over gevind. Og fortsat gør. Men generelt er alle mine indlæg fuldtræffere. Der er jo en grund til, at jeg render rundt og bliver kaldt for et blog-fænomen. Kommer man kraftedemig ikke sovende til.

Jeg erindrer en enkelt forbier. Jeg havde skrevet et eminent indlæg om bloggere, der pludselig stopper deres skriveri. Hvor forsvinder de mon hen, og handler deres exit om, at bloggeriet alligevel ikke er den ønskede smutvej til 15 minutters berømmelse? Senere på aftenen fik jeg fortalt, at årsagen til den enes blogstilhed var, at han havde stillet træskoene. Det var sådan lidt … trist.

De blå feminister har fået et rigtigt skidt øje til dig. Hvad synes du om udtrykket ’blå feminister’?

Hvorfor bliver I ved med at kalde dem det? Det vil de jo ikke ha’! Det hedder ’borgerlige debattører’, og dem synes jeg ikke en skid om. Ud over at de burde finde sig noget andet at bruge tiden på. Det er jo modbydeligt meget skudt forbi at tale kvindesagen, når man ikke har andet end cafe latté og håbet om at bolle sig til en finere plads i hierarkiet i hovedet.

Dog må man give dem, at de slog til, da rødstrømperne gik kolde i deres 70’er-funderede potkoger. Det var strategisk smart. I løbet af nul komme fem fik de patent på at fortælle landet, hvordan frie kvinder lever. Bevar mig vel! Men med repræsentanter for potkogersegmentet som eksempelvis Anne Meget-lidt-Hans-i-Grethe Bjarup Riis er der vel ikke noget at sige til, at de borgerlige kagekoner er kommet lidt nemt til fadet.

Er den mandlige pendant til speltkusse en speltpik? Eller noget andet?

Martin Østergaard.

Er du debattør eller bare underholdende kværulant?

Jeg er saftsusemig ikke debattør i hvert fald. Jeg er blogger og røvligeglad med andres meninger. Og jeg kværulerer bestemt heller ikke, men forklarer blot, at jeg har ret. Der er stor forskel.

Er du single?

Jeg er i åbne forhold. Og helst et nyt hver dag. Bethany tror ikke på monogami. Det burde I andre heller ikke gøre. Fortæller alle jeres skilsmisser jer ikke et og andet?

Kan du sige noget klogt om ligestilling?

Den er bedre end missionæren.

Hvad er den seneste skønlitterære bog, du har læst?

Grønt støv af Sara Blædel. Den var pivringe, kan jeg godt fortælle jer! Ikke engang tonerne af Diskofil i baggrunden og dobbelt op på Fernet kunne ændre på det faktum. Der er bare visse mennesker, der burde holde sig fra det med at skrive.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu