Interview
Læsetid: 1 min.

Hillarys kedelige hostorie

Hillary Rodham Clintons selvbiografi, ’Levende historie’, er først og fremmest en kedelig historie, mener Hilda Heick, der for nylig udgav sin definitivt sidste cd sammen med manden og medmusikanten Keld Heick
Moderne Tider
10. marts 2012

— Hvilken bog ville du ønske, at alle ville læse?

»Vilde Svaner af Jung Chang. Bogen handler om, hvordan især piger/kvinder blev behandlet op gennem det 20. århundrede i Kina. Man værdsætter endnu mere ligeberettigelse og demokrati, når man har læst de 615 sider. Man kan simpelthen ikke lægge bogen fra sig.«

— Hvilken bog har haft størst betydning for dig?

»Ulvehunden af Jack London. Det var den første rigtige bog, jeg læste som barn, og den satte min læselyst i gang.«

— Hvad er den værste bog, du har læst?

»Levende historie af og om Hillary Rodham Clinton. Jeg beundrer Hillary meget, så derfor glædede jeg mig til at læse hendes fortælling fra tiden efter, hun havde forladt Det Hvide Hus. Men bogen omhandler så ufatteligt mange personer, der alle bliver nævnt ved navns nævnelse, måske fordi man skal huske at nævne alle på sin vej op mod et valg. Så jeg var ved at opgive at læse den færdig.«

— Hvilken type læser er du?

»Jeg læser biografier og krimier. Jeg holder rigtig meget af Camilla Läckberg; især Tyskerungen er helt unik.«

— Hvornår læser du?

»Mest i ferier, hvor kufferten er fuld af bøger. Til daglig er det lidt om aftenen ved sengetid.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Artiklen her er også kedelig.

Hvad er en hostorie? Det antydes vel ikke, at Hillary er en ho?

Maj-Britt Kent Hansen

@ Steen

Jeg overvejede forleden at skrive noget i retning af host-host, men kom så i tanke om, at det ville være spildt, for gør man opmærksom på slå- og stavefejl, belønnes man kun med at blive slettet.

Nu ser vi, hvorlænge din og min kommentar overlever.