Læsetid: 4 min.

Pause i askesen

Søtunger bliver aldrig billige, men lige nu er de billigst – og bedst
Søtunger bliver aldrig billige, men lige nu er de billigst – og bedst
5. maj 2012

Pause i askesen

Normalt ligger det os fjernt at promovere vellevned. En asketisk tilgang til tilværelsen er vores naturlige gebet, og enhver form for excesser er os fremmed. Vi går ind for en spartansk sjæl i et grumt kontrolleret legeme, hvilket også er årsagen til, at landets husmødre (i hvert fald de af dem, der udelukkende har deres familiers nødtørftige næringsbehov for øje) har så stor tillid til, at netop vi, hver anden uge efter hver anden uge, vil forsyne dem med nøje tilmålte opskrifter på, hvorledes de med sparsommelighed og et nidkært øje på hver en finger, som måtte finde på at stritte i retning af unødig vellyst, kan aflægge duelighedsbevis i denne ophøjede disciplin: At opføde den opvoksende ungdom uden at lede den eller dens fædrene ophav i ubillig fristelse.

Så fik vi dét på plads. Men når dét er sagt, så skal vi altså se på søtunger i denne uge. De er ikke billige, det bliver de aldrig, men de er flotte og rigelige netop nu – og prisen er så langt nede, den kan komme. Og man skal jo spise dem en gang imellem – hvorfor så ikke, når de er bedst og billigst?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer