Læsetid: 7 min.

Et brøl til historiebøgerne

Rekord. Der er et sted i det sydvestlige London, hvor tennisnørder, bogsamlere og historikere hænger ud. Ikke langt derfra satte Serena Williams endnu en verdensrekord på vej mod sin syvende Wimbledonfinale
Williams. ’Jeg hører til på den her tennisbane,’ sagde den firedobbelte Wimbledonmester Serena Williams efter sin semifinalesejr over Victoria Azarenka, som måtte kigge langt efter amerikanerens server – 24 esser blev det til for Williams, der selv beskriver sin serv som ’ond’.

Williams. ’Jeg hører til på den her tennisbane,’ sagde den firedobbelte Wimbledonmester Serena Williams efter sin semifinalesejr over Victoria Azarenka, som måtte kigge langt efter amerikanerens server – 24 esser blev det til for Williams, der selv beskriver sin serv som ’ond’.

Wang Lili

7. juli 2012

Som rejsende med Londons undergrund har man to muligheder, når turen går mod Wimbledon. Man kan enten stå af på Southfields eller køre et stop videre til Wimbledon Park – hver ligger på den grønne District line en lille mil fra The All England Lawn Tennis and Croquet Club, hjemsted som bekendt for både velholdte højborgere og tennisbaner af græs.

De fleste står af på Southfields. Der er elevator og særbusser og en højttalerstemme, der fortæller de mange tennistilrejsende, at dette er stedet at stige af, hvorefter de træder ud på en perron dækket af grønt filt med kridhvide streger, så ingen kan være i tvivl om, at The Championships venter lige om hjørnet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu