Læsetid: 5 min.

Det rimer på kød, charcuterie og indmad

Pluto byder på international stemning, meget moderate priser og sindssyg lækker mad. Og bagefter kan det godt være lidt svært at rejse sig
Stemning. Der er god stemning. Der bliver snakket højt og grinet, bestilt drinks og flirtet, poseret og hygget, ædt og drukket. Og tjenerne myldrer, men har også tid til at være tilstede, når der er brug for dem.

Stemning. Der er god stemning. Der bliver snakket højt og grinet, bestilt drinks og flirtet, poseret og hygget, ædt og drukket. Og tjenerne myldrer, men har også tid til at være tilstede, når der er brug for dem.

Sigrid Nygaard

1. december 2012

Okay det var bare en ret fed fredag, det var det. Den startede med, at Tone kom op forbi museet, hvor jeg nu har arbejdet i snart 10 år, og vi så Anri Sala sammen. Bagefter tog vi ind til byen, hvor der var CPH:DOX på programmet. Vi havde billetter til en dokumentar om performancekunstneren Marina Abramovi. Kort sagt følte vi os kulturelt berusede og med fingeren på pulsen – og så havde vi tilmed bestilt bord på Pluto, den nye Rasmus Oubæk-restaurant.

På Pluto køres der ud ad en tangent, der rimer på kød, charcuterie og indmad, men der er skam også fisk, skaldyr, rodfrugter og selvfølgelig oste og desserter på programmet. Det er ikke en restaurant for de frelste. Pluto kommer af Pluton guden over det romerske dødsrige. Vi lever kun én gang og velkommen ombord på færgen over Styx.

Vi bestilte straks syndens bobler.

Det er Beruselsens Time!

For ikke at blive Tidens mishandlede Trælle,

saa berus jer; berus jer uafladeligt!

I Vin, i Poesi, i Dyd – som I vil

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu