Læsetid: 4 min.

Uge 46: Sådan kan julen også lyde

Julen er også musikkens fest, og alle sangere, kor, orkestre og bands giver koncert. Men hvad skal du så vælge? Her er fem bud på koncerter, som med garanti vil give dig en kæmpe oplevelse
17. november 2012

Operasanger Louise Fribo

Foretrækker du, at julen synges ind med englerøst, så gå til koncerten Så stille som sne, med stjernesopranen Louise Fribo og mestekoret Musica. Titelnummeret af komponisten Povl Hamburger er langtfra den eneste klassiker, du vil komme til at høre – programmet byder også på mange andre kendte salmer og værker som f.eks. »Forunderligt at sige,« »Barn Jesus i en krybbe lå,« »En rose så jeg skyde,« Elgars »Ave Verum« og Faurés »Pie Jesu«, som Louise Fribo synger solo. Og hvilken stemme! Louise Fribo er uddannet ved Bush Davies School i England 1989 samt ved Operaakademiet ved Det Kongelige Teater 2003. Gennem sin karriere har hun medvirket i flere operaer på Det Kongelige Teater og Aarhus Sommeropera og har sunget hovedpartier på store europæiske scener i bl.a. Wien og La Scala i Milano. Musica, som hun akkompagneres af, kan vel siges at være semiprofessionelt med mange musikstuderende fra universitetet og konservatoriet. Koret vandt guld ved den internationale korkonkurrence ’The 3rd International Anton Bruckner Chorwettbewerb & Festival’ i 2011.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu