Læsetid: 7 min.

Tid til at slå et slag for sig selv

Mandag begynder Australian Open med Caroline Wozniacki inde på banen og hendes far ude på tilskuerpladserne. Sådan har det været så mange gange før, men tingene er ikke, som de plejer i Wozniacki-lejren
En chance. Fraværet af farmand Piotr under Australian Open, der begynder på mandag, er måske en tiltrængt chance for Caroline Wozniacki til at kæmpe sine egne kampe, begå sine egne fejl og spille for sin egen skyld.

En chance. Fraværet af farmand Piotr under Australian Open, der begynder på mandag, er måske en tiltrængt chance for Caroline Wozniacki til at kæmpe sine egne kampe, begå sine egne fejl og spille for sin egen skyld.

Wiliam West

12. januar 2013

»Du spiller, og du har ingen plan, og ved du, hvad det værste er? På en måde spiller du, og hvis man så det udefra, ja, så spiller du, der bliver slået til bolden, men i virkeligheden spiller du slet ikke. Faktum er, at hun spiller, og ved du, hvordan hun spiller? Hun læner sig ind i boldene, med sin baghånd tvinger hun dig til at slå crosscourt ... og hvad gør du? Du spiller midt i banen, midt i banen, midt i banen, midt i banen. Hun træder ind – point vundet. Hun venter bare. Hun træder ind, hver gang du slår en kort bold ...«

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu